Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Μετά το Γκόντας κατά Πανοζάχου, τώρα και Γκόντας κατά Γεωργακοπούλου ???

  Δημόσιες και εκτός παρασκηνίων, ήταν οι καθημερινές και σκληρές μάχες μεταξύ του πρώην Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δημήτρη Πανοζάχου και του Δημάρχου Ιωαννιτών κ. Νίκου Γκόντα.
   Ο πρώτος ως κομματικά διορισμένος ανώτατος δημόσιος υπάλληλος, και ο δεύτερος ως αιρετός για δεύτερη φορά Δήμαρχος της πόλης με επίσημη τότε κομματική στήριξη.
  Μπορεί ο κ. Πανοζάχος να μας τελείωσε, αλλά απ΄ ότι φαίνεται η μοίρα του κ. Γκόντα είναι ...
να έχει πάντα κόντρα με τον εκάστοτε Γ. Γραμματέα. Έτσι τώρα, με αφορμή το θέμα της αποκατάστασης της χωματερής Δουρούτης ... άρχισαν τα πρώτα βόλια.
  Σε σημερινές δηλώσεις του κ. Γκόντα στο TV1, ούτε λίγο - ούτε πολύ, πετάει το γάντι στην νέα Γ.Γ.Π. Ηπείρου κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα.

Η επίθεση Γκόντα και οι αιχμές
  
Ο Δήμος Ιωαννιτών, όπως ισχυρίζεται ο κ. Γκόντας , κατέθεσε την μελέτη για την αποκατάσταση της χωματερής Δουρούτης όπως την ενέκρινε η Περιφέρεια επί κ. Πανοζάχου, αλλά και όπως την ενέκρινε τον Δεκέμβριο του 2009 ο Υπουργός Υποδομών κ. Δ. Ρέππας.
  Συνεπώς, κατά τον κ. Γκόντα, η έγγραφη απόρριψη από την Γ.Γ.Π.Η. κ. Γεωργακοπούλου της δημοπράτησης του έργου, επειδή ...φωτογραφίζει λίγους εργολάβους (επειδή δηλαδή με την μελέτη που κατέθεσε με τον νέο τιμάριθμο ο κ. Γκόντας δια της ΔΕΥΑΙ, προβλέπει δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε μία συγκεκριμένη ομάδα εργολάβων), σημαίνει απόρριψη από την κ. Γενικό του Υπουργού κ. Ρέππα, αφού ο κ. Ρέππας ενέκρινε την μελέτη της ΔΕΥΑΙ.
  Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια ...