Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Όταν ο Παμπούκης πηγαίνει στον Μπόμπολα, και ο Σαμαράς σιωπά ...

    Νωρίς το πρωί ο Παπανδρέου ενημερώθηκε για το σχόλιο που φιλοξενούνταν στις παραπολιτικές σελίδες του «Ελεύθερου Τύπου». Επρόκειτο για το δημοσίευμα που εμφάνιζε υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης να είχε περάσει το κατώφλι της οικίας μεγαλοεκδότη. Δεν χρειάστηκε να γίνει ...
έρευνα για τον εντοπισμό των συνδαιτυμόνων.
   Ο τίτλος του σχολίου τα έλεγε, άλλωστε όλα. Ο πρωθυπουργός που πληροφορήθηκε από την δεξιά εφημερίδα το γεγονός της συνάντησης του Χάρη Παμπούκη με τον μεγαλοεγολάβο και εκδότη Γιώργο Μπόμπολα, έδειχνε εξοργημένος.
   Ενοχλημένα, εμφανιζόταν και πολλά στελέχη της κυβέρνησης που θεωρούν ότι ο κ. Παμπούκης, εκθέτει με τις επαφές του, εκτός από τον εαυτό του και τον πρωθυπουργό. Και, αυτό είναι το χειρότερο. Επί της ουσίας ο υπουργός Επικρατείας τινάζει στον αέρα την στρατηγική των αποστάσεων που έχει επιλέξει ο Παπανδρέου απέναντι στους βαρόνους των media.
   Σε άλλες περιόδους η αποκάλυψη ότι ο πιο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργός πήγε στο σπίτι ενός μεγαλοεργολάβου, θα είχε προκαλέσει την αντίδραση της Ν.Δ. Επί των ημερών Σαμαρά δεν υπάρχει καμία αντίδραση.
Προφανώς, στην Ρηγίλλης θεωρούν απολύτως λογικές τις συναντήσεις του Νο2 της κυβέρνησης, με τον Νο1 εργολάβο της χώρας.


απο parapolitika.gr