Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Μια μυστηριώδης Κινέζα εισέβαλε... Ήταν και η κ. Γεωργακοπούλου εκεί !!!

Μια μυστηριώδης Κινέζα εισέβαλε χθες στα κεντρικά γραφεία του ΠαΣοΚ. Προτού λύσω όμως το μυστήριο, πρέπει να σας ενημερώσω ότι η αμοιβή ...
του κ. Ρον Χάιφετς για το «φροντιστήριο ηγεσίας» που παρέχει από χθες σε κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές κυμαίνεται κοντά στο ευτελές ποσό των 250.000 ευρώ (συν τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής και σίτισης). Σημειώνω ότι στο χθεσινό φροντιστήριο, που έγινε στη μεγάλη αίθουσα του 5ου ορόφου της Ιπποκράτους, απαγορεύθηκε η είσοδος στους δημοσιογράφους. Δεν ήθελαν, φαίνεται, να διαρρεύσουν τα «μυστικά της ηγεσίας».
   Τελικά ποια ήταν αυτή η μυστηριώδης Κινέζα η οποία εισέβαλε στην «αίθουσα των μυστικών» συνοδευόμενη από τον επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου κ. Γ. Ελενόπουλο;
   Στις επίμονες ερωτήσεις των αποκλεισμένων από την αίθουσα δημοσιογράφων η απάντηση ήταν «βρίσκεται εδώ με μια απόρρητη ιδιότητα».
   Κατάσκοπός μου έμαθε ότι επρόκειτο για δημοσιογράφο του «Τime», η οποία έχει πάρει συνέντευξη προ ημερών από τον κ. Γ. Παπανδρέου για ένα αφιέρωμα που πρόκειται να δημοσιευθεί στο περιοδικό. Την κάλεσαν λοιπόν στο σεμινάριο για να την εντυπωσιάσουν.
   Oυδείς όμως είχε προβλέψει ότι θα της έπιανε κουβέντα ο κ. Ι.Πανάρετος και δεν θα την άφηνε σε ησυχία. Κατόπιν τούτου δεν θα απορήσω αν διαβάσω άλλη μία επίθεση του διεθνούς Τύπου στην πατρίδα μας.


απο το ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ