Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Νέο Δ.Σ. στη ΔΩΔΩΝΗ ?

Σας μεταφέρουμε, αυτούσιο το σημερινό δημοσίευμα του ΠΡΩΪΝΟΥ ΛΟΓΟΥ (τελ. σελίδα) ότι στην ημερήσια διάταξη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 19/3/2010 προστίθεται θέμα "Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου"
Αναλυτικά
   "Στις εσωτερικές σελίδες της «Ναυτεμπορικής», με πολύ μικρά γράμματα… αλιεύσαμε μια Γνωστοποίηση της «Δωδώνης». Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προσθήκη θέματος ημερησίας διάταξης στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 19-3-2010. Σύμφωνα με το άρθρο 39 του Κ. Μ 2190/1920 και ύστερα από την με αριθ. Πρωτ 113/1-3-2010 αίτηση του μετόχου με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» προστίθεται στην ημερήσια διάταξη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 19 Μαρτίου 2010 και θέμα «Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου».
   Τι συμβαίνει άραγε ... "
στη γαλακτοβιομηχανία; Δεν υπάρχει τώρα Διοικητικό Συμβούλιο; Μόλις προ ολίγων εβδομάδων διορίστηκε! Μήπως το ίδιο θα διευρυνθεί; Ή θα αναδιαρθρωθεί; Γιατί, αλήθεια αυτή η μυστικότητα; Και γιατί η σχετική Γνωστοποίηση δεν δημοσιεύτηκε στον Ηπειρωτικό τύπο, αλλά… καταχωνιάστηκε σε μια γωνία της αθηναϊκής «Ναυτεμπορικής»; Κρύβουν κάτι, και τι; Θα απαντήσει κανείς από τη γαλακτοβιομηχανία; Θα περιμένουμε…