Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Γκόντας με ΓΓΠΗ κ. Γεωργακοπούλου : μαύρα σύννεφα στον ορίζοντα αλά Πανοζάχο ?

Σκαλώνει η αποκατάσταση της Δουρούτης ?

Σε σύσκεψη εργασίας υπό την Γ.Γ.Π. Ηπείρου κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα, που πραγματοποιήθηκε αργά την Τετάρτη, μετείχαν οι πρόεδροι των ΦΟΔΣΑ και ...


αρκετοί υπηρεσιακοί παράγοντες.
Μπορεί η κ. Γενικός να είχε προαναγγείλει την σύσκεψη κατά την συνεδρίαση της ΤΕΔΚ Ιωαννίνων την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από ερώτηση του κ. Άδωνι Γκρέστα, τα νέα όμως είναι από αλλού.
Η επίπληξη
     Όταν η ΓΓΠΗ επέπληξε τον (διορισμένο) Πρόεδρο του Φορέα Ιωαννίνων κ. Παπαδήμα για την εξέλιξη της δημοπράτησης του έργου αποκατάστασης της Δουρούτης, ο κ. Παπαδήμας τα έριξε ευθέως στην δίμηνη περίπου αδράνεια του κ. Γκόντα και του Δήμου Ιωαννιτών. 
Ο κ. Γκόντας και η αδράνειά του
    Τότε η κ. Γεωργακοπούλου - Μπάστα, πήρε το λόγο και ενώπιον όλων των προέδρων και των υπηρεσιακών παραγόντων στηλίτευσε τη αδράνεια αυτή και δήλωσε ορθά - κοφτά, ότι το έργο θα απενταχθεί αφού δεν μπορεί η αποκατάσταση να πάει με ρυθμό ... Γκόντα.
Το ...συρτάρι του κ. Γκόντα
    Και βέβαια η σχέση Περιφέρειας - Δήμου Ιωαννιτών, από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει να εξομοιωθεί με την αλήστου μνήμης σχέση Πανοζάχου - Γκόντα. 
    Τότε, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο κ. Γκόντας θα βγάλει από το συρτάρι του, για την κ. Γεωργακοπούλου αυτή τη φορά, τα όσα έλεγε για τον κ. Πανοζάχο και κατά τα λοιπά, ως συνήθως, ... "αγρόν ηγόραζε".
Σίντος - Παπαδήμας & Σία
    Αλλοίμονο από τον Δήμαρχο Μπιζανίου κ. Αχ. Σίντο που θα μείνει με τον καϋμό της αποκατάστασης της Δουρούτης και το προεδρείο του φορέα που θα μείνει άπρακτο με τον διορισμό στο χέρι. Και ποιός ακούει μετά τον κ. Κασσή...