Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Άγριοι καυγάδες στην Νομαρχιακή της Ν.Δ.

    Πρωτοφανής ήταν η ένταση και σφοδρή η αντιπαράθεση κατά την συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ.
  Η συνεδρίαση έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη και του Τομεάρχη του κόμματος οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά όσα συμβαίνουν στα Γιάννινα.
   Οι καβγάδες ήταν τόσο έντονοι όσο ποτέ στο παρελθόν, σχολίασε μέλος της ΝΟΔΕ για να συμπληρώσει πως ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αναστάσιος Σιαφάκας άκουσε όσα ορισμένοι του είχαν μαζεμένα ...
τα τελευταία χρόνια.
    Σφοδρή επίθεση εναντίον του κ. Σιαφάκα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Νίκος Καττής, ακολούθησε ο κ . Γιάννης Κιτσάκης, ο κ. Παναγιώτης Κολιός, όπως και άλλα μέλη της οργάνωσης. Οι εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν ήταν βαρύτατες όπως «ανυπαρξία της ΝΟΔΕ», ανικανότητα και ιδιοτέλεια.
   Ο κ. Σιαφάκας προσπάθησε να περάσει στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος έκανε ότι μπορούσε όμως άλλοι δεν ήταν παρόντες και δεν βοήθησαν το κόμμα. Αναφέρθηκε στο εχθρικό κλίμα που συνάντησε η Νέα Δημοκρατία στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, υποστηρίζοντας ότι «φταίνε οι δημοσιογράφοι που δεν είναι δικοί μας»!
    Επίσης κατηγόρησε άλλα μέλη της Νομαρχιακής επειδή επιλέγουν να μιλήσουν στα μέσα ενημέρωσης, χωρίς να του ζητήσουν άδεια ή έγκριση....
   Επιχειρήματα που σαφώς απέχουν πολύ της πραγματικότητας και δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογίες για την κατάσταση της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων.
   Το πιο σοβαρό σημείο που τονίστηκε από μέλη της Οργάνωσης, είναι η παντελής αδυναμία που παρουσιάζεται σήμερα και έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί η ΝΟΔΕ να υπερασπιστεί το έργο που έκανε η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση στην περιοχή!
   Οι λόγοι είναι περίπλοκοι και σχετίζονται τόσο με την άγνοια που μπορεί να υπάρχει όσο και με τα εσωτερικά μέτωπα που έχουν συγκροτηθεί έχοντας ως αφετηρία υπαρκτά ή ανύπαρκτα αντίπαλα στρατόπεδα.
   Η συνεδρίαση έληξε άδοξα, μετά από δύο ώρες περίπου έντονης λογομαχίας και χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

από "epiruspost.gr"