Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΒΟΥΖΑΣ : Βάζει βούτυρο στο ψωμί της χρεοκοπημένης δημοτικής αρχής Γκόντα!

Άρθρο από το  epirusgate.blogspot.com

   Τη μία "πόρτα" μετά την άλλη τρώει από τον περασμένο Οκτώβρη ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ,αλλά μυαλό δεν βάζει και συνεχίζει να προκαλεί, βάζοντας καθημερινά βούτυρο στο ψωμί του Γκόντα και της παρέας του.
    Σήμερα,με μια επιστολή του στον "Ηπειρωτικό Αγώνα",εξαπολύσει νέα επίθεση κατά των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ιωαννίτων.    
    Ας θυμηθούμε αναλυτικά τα..."Χ" στον γραμματέα από την ηγεσία του κινήματος : 
    Έχουμε και λέμε λοιπόν, "πόρτα" από το Δ.Σ. της ΔΕΗ, "πόρτα" από υψηλόβαθμη θέση του κόμματός του,"πόρτα" από διοικητής Νοσοκομείου της περιοχής μας και πλησιάζει και η... επόμενη!
   Μην περιμένετε να σας την αποκαλύψουμε, απλά σας ενημερώνουμε ότι αυτή ...
θα έχει έντονα αυτοδιοικητικό "άρωμα", αφού ο Γραμματέας άρχισε τις "εκπτώσεις" και από τα "ψηλά"συμβιβάζεται με την ιδέα να καταλήξει και... δήμαρχος σε νέο περιφερειακό Δήμο! 
   Βέβαια μπορεί κάποιος να πει,"ε και γιατί να μη την πάρει τη θεσούλα, τόσοι και τόσοι τις πήρανε αυτός σας έφταιξε";   Λογική η σκέψη,αλλά...εκτός γραμμής Παπανδρέου!   Πλάκα στην πλάκα,όμως κάποιος πρέπει εκεί στην Ιπποκράτους, να αναλάβει δράση και να βάλει ένα οριστικό τέλος στην δράση την δική του, αλλά και του περιφερόμενου θιάσου του, ο οποίος έχει πάρει σβάρνα τα τοπικά κανάλια και προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο,να δώσει το "φιλί της ζωής" στην "γαλάζια",χρεοκοπημένη δημοτική αρχή των Ιωαννίνων.